Με επικίνδυνα χημικά ψεκάζουν τους κυπριακούς ουρανούς - Chemtrails !!!

Βρετανοί και Αμερικανοί μέσω των Βάσεων..Σχηματισμός ουράνιου τόξου μετά τους ψεκασμους..
Με επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία χημικά ψεκάζουν τους κυπριακούς ουρανούς Βρετανοί και Αμερικανοί, μέσω των Βρετανικών Βάσεων, καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών (Chemtrails).
Το πρωί.....
μέλη των Οικολόγων και της Επιτροπής Αγώνα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη διαμαρτυρία έξω από την περιοχή των κεραιών ''Πλούτωνας'' στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, καλώντας την Κυβέρνηση να διερευνήσει τις καταγγελίες για χημικούς αεροψεκασμούς, γεγονός που απορρίπτει κατηγορηματικά η διοίκηση των Βάσεων. Σε δηλώσεις της, η ΓΓ των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου ανέφερε πως ''εδώ και καιρό γίνεται ένας διάλογος ανά το παγκόσμιο και εκφράζεται ανησυχία όσον αφορά τους αεροψεκασμούς, με τη χρήση χημικών ουσιών, γεγονός το οποίο βλάπτει την υγεία των ανθρώπων, επηρεάζει το κλίμα και βέβαια εξυπηρετεί τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς στις στρατιωτικές τους επιδιώξεις, αφού σχετίζεται με τις ραδιοεπικοινωνίες''.

''Εμείς, εδώ στην Κύπρο, έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό να διερευνηθεί το θέμα για τη χρήση των Βάσεων στο πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programme)'', είπε η κ. Παναγιώτου και διερωτήθηκε γιατί έχει σταματήσει τη λειτουργία της η διυπουργική επιτροπή που συστάθηκε πέρσι από την Κυβέρνηση, για να εξετάσει το θέμα. Το Κίνημα Οικολόγων, συνέχισε, ζητά όπως διερευνηθούν οι καταγγελίες και όπως ο κυπριακός λαός διαμαρτυρηθεί για τη χρήση των Βρετανικών Βάσεων για το σκοπό αυτό. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Παναγιώτου ανέφερε πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αεροψεκασμοί γίνονται για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να υποβοηθηθούν οι ραδιοεπικοινωνίες και οι στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ στους ισχυρισμούς των Βρετανών ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, δήλωσε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που μαρτυρεί ότι γίνονται αρκετά συχνά αυτοί οι αεροψεκασμοί.
''Επειδή είναι βαρέα μέταλλα, προκαλούνται προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων και γι’ αυτό ζητούμε να γίνει μια πραγματική έρευνα και αναλύσεις και επί του εδάφους αλλά και στην ατμόσφαιρα'', συμπλήρωσε. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των χημικών αεροψεκασμών, Πέτρος Θεοδοσίου, υποστήριξε πως ''οι πολιτικοί μας, οι περισσότεροι, το γνωρίζουν αυτό αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό'' και κάλεσε τον κόσμο να αντιδράσει. Υπάρχουν, συνέχισε, αρκετές φωτογραφίες και οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, που αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτών των αεροψεκασμών, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι οι Βρετανοί αρνούνται να το παραδεχτούν. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Βρετανικών Βάσεων, λοχαγός Τζιμ Μάνσελ, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των διαμαρτυρομένων, λέγοντας ότι ''οι ΒΒ στην Κύπρο δεν εμπλέκονται στον ψεκασμό χημικών ή παρόμοιου τύπου πειραμάτων στην Κύπρο. Κατηγορηματικά το δηλώνω αυτό και δεν υπάρχει ένα τέτοιο περιστατικό εδώ''. Οι διαμαρτυρόμενοι, συνέχισε, αναφέρονται στο πρόγραμμα HAARP, το οποίο ''είναι ένα αμερικανικό πρόγραμμα και οι Βρετανοί δεν έχουν τίποτα να κάνουν με αυτό, είτε εδώ στην Κύπρο είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο''. Δείτε μια πολύ καλή εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς (CHEMTRAILS).
http://hellasxg.blogspot.com/2010/10/chemtrails_09.html"Chemtrails....μας δηλητηριάζουν αργά..!!"
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..Ασθένεια Morgellons -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΥ NANO & CHEMTRAILS.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..

www.ellinikanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)