Ένα Πλανητάριο στο σπίτι σας !!!

Θυμάστε τις εκδρομές με το σχολείο σας στο Πλανητάριο όταν είσασταν μικροί?
Ε! Καιρός να δημιουργήσετε το δικό σας μικρό πλανητάριο στο σπίτι σας προς ευχαρίστηση δική σας αλλά και των πιτσιρικάδων σας.

Ένα πρωτότυπο και πολύ φευγάτο δώρο για τα Χριστούγεννα κατευθείαν από την μητέρα χώρα όλων των gadget, την Ιαπωνία!!!!!

Μετά από την απλή τοποθέτηση/εγκατάσταση του gadget πλανητάριου στο δωμάτιο που επιθυμείτε μπορείτε να απολαύσετε τα 10000 λαμπερά αστέρια, γαλαξίες και αστερισμούς στους τοίχους του.
Εύκολο στη συναρμολόγηση το πλανητάριο χρησιμοποιεί αντίστοιχη τεχνολογία με τις pin hole φωτογραφικές μηχανές και φωτίζει με μια μικρή λυχνία μια δωδεκάεδρη καρτέλα η οποία έχει σκαλισμένη πάνω της τα αστέρια, τους γαλαξίες και τους αστερισμούς του βόρειου ημισφαίριου.

Από ότι διαβάσαμε η κατασκευή του συγκεκριμένου gadget διήρκησε 3 χρόνια ενώ ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε στοιχεία που είχαν καταγραφεί από την JAXA(Ιαπωνικό Ερευνητικό Ινστιτούτο του Διαστήματος και της Αεροπορίας) ώστε να αποτυπωθεί με ακρίβεια και περιεκτικότητα η συλλογή των κοσμικών σωμάτων.

Είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά θα λατρέψουν το συγκεκριμένο gadget πρώτοι από όλους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι μεγαλύτεροι από εμάς δε θα βρούμε μια ενδιαφέρουσα χρήση, αντίστοιχη της φαντασίας μας.
Για παράδειγμα το πλανητάριο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο καθιστικό δωμάτιο ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα μας

http://www.mygadget.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)