Είναι δύσκολη η δουλειά του δασκάλου !!!

Δασκάλα έχασε τη φωνή της από τις τσιρίδες!!!

 Είναι δύσκολη η δουλειά του δασκάλου. Ειδικά όταν είσαι 50 χρονών και προσπαθείς να επιβληθείς σε 20 υπερδραστήρια 10χρονα που το στόμα τους τρέχει πιο γρήγορα κι από την ταχύτητα του φωτός. 

Η δύστυχη Τζόις Γουάλτερς πάντως, προσπαθούσε επί ματαίω να τα κάνει να ησυχάσουν για να παραδώσει μάθημα, και πατούσε συνεχώς τσιρίδες σχεδόν καθημερινά.

Ώσπου μια ωραία πρωία, μπήκε μέσα στην αίθουσα και μόλις άνοιξε το στόμα της για να φωνάξει “ησυχία”, δεν άκουσε τίποτα. Όχι από τη φασαρία που έκαναν τα παιδιά αλλά γιατί απλώς είχε χάσει τη φωνή της.

Η δασκάλα από το βορειοδυτικό Λονδίνο εμφάνισε οζίδια στις φωνητικές της χορδές και από τότε μπορεί να μιλήσει για μόλις λίγα λεπτά. Μετά πρέπει να κάνει αφωνία για τουλάχιστον τρεις ώρες.

Παρά το γεγονός ότι υπεβλήθη σε θεραπεία για έξι μήνες, η ζημιά στις φωνητικές της χορδές είναι μόνιμη της είπαν οι γιατροί, γι' αυτό και παραιτήθηκε από το επάγγελμα!

Πάντως το βρετανικό υπουργείο Παιδείας όταν έμαθε την περίπτωση της, της έδωσε για αποζημίωση λίγο λιγότερα από 180.000 ευρώ.
  
www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)