Οι καμουφλαρισμένες κεραίες της οδού Μαυρομιχάλη στην Ξάνθη !!!

Τις καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο Δημαρχείο, φωτογράφισε φίλος της στήλης από την Παλιά Πόλη. Οι κεραίες, οι οποίες έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των κατοίκων (που συμμετείχαν πρόσφατα στη διαμαρτυρία που έγινε στο ΚΤΕΛ) έχουν τοποθετηθεί σε κατοικία που βρίσκεται επί της Οδού Μαυρομιχάλη (πιθανότατα στον αριθμό 11) και είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού από την Πλατεία Αντίκα.
Οι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης ζητούν την άμεση απομάκρυνση των κεραιών από την περιοχή ενώ , όπως έχει γίνει γνωστό από τους κατοίκους, η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει προ μηνών και την παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής. Όμως το ασαφές νομοθετικό πλαίσιο και Η απουσία πρόβλεψης περί της σαφούς αρμοδιότητας υπηρεσιών για το ζήτημα, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των κατοικιών να διατηρούν τις εγκαταστάσεις αυτές στα κτίριά τους και αποθαρρύνει τους κατοίκους που επιθυμούν την απομάκρυνσή τους, καθώς απαιτείται μακροχρόνιος αγώνας.
Όπως είναι γνωστο,  το XanthiPress.gr ένθαρρύνει τους κατοίκους της πόλης, μέσω της σχετικής πρωτοβουλίας, να φωτογραφίζουν και να προωθούν προς δημοσίευση παρόμοιες περιπτώσεις που γίνονται αντιληπτές.
 www.xanthipress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)